Welkom terug!

Yes! Welkom terug bij mijn blog! Heel wat jaren geleden begon ik, dankzij mijn oom, met mijn eigen blog. Want hoewel ik misschien niet het meest interessante leven leid, vond ik het heerlijk om dit met anderen te delen via mijn persoonlijke blog! Het ene na de andere bericht vloog het internet op, van berichten over mijn allerliefste hond Joep tot reisverslagen over mijn trip naar Zuid-Afrika.

Helaas “overleed” mijn blog vorig jaar. Om de één of andere onbekende reden waren alle berichten vanaf maart 2010 plotseling verdwenen en kreeg ik niks meer online geplaatst. De lol was er wel een beetje van af op die manier.. Ik kon de oorzaak maar niet vinden en na een lange stilte van bijna een jaar, besloot ik om de volledige blog maar te verwijderen en opnieuw te beginnen. Met behulp van mijn lieve oom zijn de exact 100 nog-bestaande-berichten officieel en definitief van het internet verwijderd en is deze gloednieuwe pagina aangemaakt. Eventjes wennen weer, maar ik kijk er erg naar uit om weer allerlei nieuwe berichten te kunnen schrijven!

Een nieuwe start vraagt natuurlijk ook om een nieuw uiterlijk en nieuwe ideeën! Dus de komende tijd zal ik nog flink achter de schermen knutselen en allerlei leuke dingen bedenken om te delen via deze pagina. Er zullen persoonlijke berichten komen, veel over (mijn) dieren gepraat worden, ik zal mijn passie voor fotografie delen en mijn vele grote dromen en fantasieën hierop plaatsen! Ik hoop weer een boel (nieuwe) lezers te mogen verwelkomen op mijn nieuwe (oude) blog!

Dus voor iedereen, inclusief mijzelf; welkom terug!

Gerelateerd bericht

75 gedachten over “Welkom terug!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *